Missie en visie

Zodra het faillissement van een onderneming wordt uitgesproken gaat er veel waarde verloren. Wij hebben de overtuiging dat er onnodig waarde verloren gaat, omdat het voor ondernemers haast onmogelijk is om precies te bepalen wat er nog over is van de bedrijfsactiviteiten.

Door overdracht kan de waarde en werkgelegenheid in stand blijven en de ‘latente winstcapaciteit’ door u worden benut. Snelheid en kennis van de branche zijn de sleutels om succesvol te zijn. Een overname is vaak binnen één week rond na datum faillissement. Daarnaast is de prijs van belang, u wilt niet te veel betalen maar het natuurlijk wél hebben. Wij kunnen onze uiterste best voor u doen dankzij:

  • Een omgekeerd aanbodmodel. U zit al in onze database, wij kennen uw wensen en brengen u onmiddellijk op de hoogte van nieuwe opportunities.
  • Focus op de klanten. De bestaande klantrelaties blijven in stand als de bedrijfsactiviteiten worden voortgezet en zo kan de eerder gerealiseerde omzet worden behaald.
  • Volledige informatie. Omdat u meteen op de hoogte bent van details kunt u betere beslissingen nemen.
  • Snelheid. Techniek helpt waardoor u kostbare tijd bespaart.

Wij kunnen bewijzen dat het mogelijk is een insolvente onderneming over te nemen als ware het een ‘going concern’. Maar voor een veel lagere prijs, het commerciële risico moet immers altijd worden meegenomen. Wij helpen met het waarderen van de activa en het opzetten van een biedstrategie.

Insolvensys kan zich beroemen op bijzondere expertise rondom de overdracht van insolvente bedrijven. Het is een specialistisch werkterrein binnen het vakgebied corporate finance en M&A, vooral als het gaat om taxatie van de resources, de snelheid van het overnameproces, de informatie-uitwisseling en de wijze waarop besloten wordt.

Bel ons of één van de bemiddelaars voor het maken van een afspraak (030-8793220)

Copyright © 2018 Insolvensys | disclaimer | privacy statement | home@insolvensys.nl
Donkeregaarde 2 - 3436 ZE Nieuwegein - 030-8793220 - kvk 27188760