Klanten

Wij voegen waarde voor u toe door u onmiddellijk te informeren over aanstaande opportunities en door u deskundig te begeleiden tijdens het aankoopproces.
Insolvensys wordt gebruikt door:

Overnamekandidaten

U kunt als concurrent, bedrijvendokter of management buy in (MBI) kandidaat snel en regelmatig waarde toevoegen - wekelijks zijn er gemiddeld 50 doorstartprofielen - als u een bedrijf uit faillissement koopt, heeft u in ieder geval altijd een éénmalig inkoopvoordeel.

Curatoren

Als bewindvoerder en als curator kunt u zelf in de database zoeken en contact leggen met geïnteresseerde overnamekandidaten, zonder tussenkomst van een intermediair. U wint hierdoor veel tijd en bespaart de kosten van het matchen en een succesfee.

Accountant

Voor klanten die onderpresteren en in financiële nood komen kunt u, zonder tussenkomst van een bemiddelaar, via Insolvensys in contact komen met financieel sterke partners. U kunt anoniem in de database zoeken naar partijen die juist geïnteresseerd zijn in samenwerking of overname van bedrijven in moeilijkheden.

Journalisten en statistici

Wetenschap

Studenten en promovendi die voor hun thesis gegevensbestanden nodig hebben over faillissementen en doorstarten, zijn zeer welkom. Wij hebben uitstekende faciliteiten voor het maken van analyses en het verzamelen van accurate statistieken. Wij beschikken tevens over de mogelijkheden om literatuur onderzoek uit te voeren.

Copyright © 2018 Insolvensys | disclaimer | privacy statement | home@insolvensys.nl
Donkeregaarde 2 - 3436 ZE Nieuwegein - 030-8793220 - kvk 27188760